Maritim Food AS er en betydelig produsent av dressing, fiskemat, makrell i tomat og andre produkter fra havet.

Selskapet har kontor i Fredrikstad og fabrikk i Gjerdsvika i Møre og Romsdal. Vi selger våre produkter hovedsakelig til kunder innen storhusholdning og dagligvarehandel i de nordiske landene.

Selskapet ble etablert i Fredrikstad i 1999 som et resultat av sammenslåingen mellom skalldyr-, salat-, dressing- og fiskematprodusentene E. Slorer Jacobsen & co AS og Fader Martin AS. Begge tradisjonsrike firmaer med lang erfaring i bransjen. E. Slorer Jacobsen & co ble etablert sent på 60-tallet med fryste skalldyr og skalldyr i lake som spesialitet, mens Fader Martin AS ble etablert tidlig på 80-tallet med dressing, salat, røkt og gravet fisk som sin produktportefølje. 

Aktiviteten i Gjerdsvika ble først etablert i 1932, hvor opprinnelsen var en landhandel og et gårdsbruk der det ble produsert kjøtt- og fiskehermetikk.

Maritim Food har høyt fokus på kvalitet slik at du kan nyte dine produkter i trygg forvissning om at det du putter i munnen er god og trygg mat. Vi benytter kun kvalitetsråvarer fra godkjente leverandører.

Maritim Food ble en del av Insula-konsernet i november 2017.

Org.nr. 959 738 769