Insula Norge

Av System user,
Hav og fjell

Velkommen til Insula Norge. Vårt mål er å inspirere, hjelpe og legge til rette for økt konsum av alt det lekre, sunne og bærekraftige havet har å by på.

Sjømatkonsernet Insula har sin opprinnelse i Norge, gjennom merkevarebedriften Lofotprodukt AS. I dag har vi sjømatselskaper som dekker hele verdikjeden i vår norske portefølje, fra råvaren tas opp av havet, til den anrettes til de fineste retter på bordet. Sammen ønsker vi å inspirere og legge til rette for økt konsum av sunn, god og bærekraftig sjømat fra våre havområder.

I Norge står Insula bak blant annet merkevarene Lofoten, Frøya og Madam Bergen.

Insula Norge:


Insulas hvitfiskenheter i Norge:

Besøk Insula Norge

  Insula Sverige

  Av Marlene Rabek Sørensen (Admin),
  test

  Vår lidenskap og oppgave er å drive utviklingen av sjømatkategorien i Sverige. Det får vi til gjennom samarbeid med våre kunder, en bærekraftig og effektiv verdikjede, nye innovasjoner og inspirerende forbrukerkommunikasjon.

  I Sverige består Insula av to selskaper med kompletterende roller. Marenor fungerer som partner i utvikling og produksjon for kundenes egne varemerker. Fiskeriets rolle er å drive konsum, innovasjon og markedsføring av sjømat i Sverige gjennom merkevaren Fiskeriet, samt drive direktesalg av fersk fisk.

  Insula Sverige:

  Besøk Insula Sverige

   Insula Finland

   Av System user,
   Insula-FI-produktion

   Velkommen til Insula Finland. Vi utvikler, foredler, markedsfører og selger fersk fisk og foredlede fiskeprodukter til det finske dagligvare- og storhusholdningsmarkedet under varemerket SJØ.

   Insula Finland har sin fabrikk, Escamar Seafood, i Kuopio, mens administrasjonen vår sitter i Helsingfors. Vi benytter i hovedsak norsk laks og oppdrettet regnbueørret i vår produksjon.

   Hovedproduktene i vår SJØ-portefølje er varmrøkte og kaldrøkte fiskeprodukter, gravede og marinerte fiskeprodukter, porsjonspakket og fersk fisk. Produktene fremstilles etter tradisjonelle produksjonsmetoder, som for eksempel over åpen ild. Alle varmrøkte produkter røykes langsomt og forsiktig med ekte røyk. Mange som arbeider i fiskehandelen synes derfor at den flammestekte laksen fra Escamar er den beste på markedet.

   Insula Finland:

   Besøk Insula Finland

    Insula Danmark

    Av Marlene Rabek Sørensen (Admin),
    Insula Danmarks hjertekroge - to fiskekroge, der danner et hjerte

    Velkommen til Insula Danmark. Vår ambisjon er å være Danmarks ledende sjømatleverandør gjennom inspirasjon og utvikling av sunne og bæredyktige produkter til dagligvare- og storhusholdningsmarkedet. Vi produserer alt fra fersk fisk til hermetisk fiskepålegg. Kort sagt: Alt du behøver. Våre produkter markedsføres blant annet under merkevarene Glyngøre, Amanda, Bornholms, Dronningen og Elvira.

    Insula Danmark har både ferskfiskproduksjon, fryseproduksjon samt kjøle- og hermetikkproduksjon. Kort sagt dekker vi, sammen med de øvrige nordiske Insula-selskapene, hele verdikjeden fra hav til bord. Vi er tett på fisken og de ferske råvarene med fileteringsfabrikk i Hvide Sande, hermetikkfabrikk i Frederikshavn samt torskeleverfabrikk på Island. 

    Insula Danmark:   

    Besøk Insula Danmark