Andersen Nilsen AS, eller Fiskeriet Youngstorget som selskapet er kjent som, er en av Oslos beste fiskebutikker. Fra den lekre fiskedisken får du villfanget fisk og skalldyr av ypperste kvalitet fra dyktige, serviceinnstilte medarbeidere med lidenskap for faget. Vi har både servering og fiskedisk i et unikt lokale midt i Oslo sentrum. Hos oss kan du spise noe godt i restauranten, eller ta med deg de beste råvarene hjem.

Vi har også franchise på Gardermoen i Oslo og på Flesland i Bergen. Der serveres noen av våre beste signaturretter og andre sjømatretter som passer på flyplasser.

Våre kunder er fra 25 til 80 år, og er mennesker som er interessert i kvalitet, et stort utvalg og god service. Vi er et folkelig sted der alle er velkomne. I restauranten vår finner du forretningsfolk, familier, turister og mange stamkunder.

Drivkraften vår er kjærlighet til sjømat og å være en av de beste fiskebutikkene i Oslo.
Vi ser på det som vår stolte plikt å ivareta og spre kunnskap om en av Norges viktigste råvarer gjennom tidene – fisken vår. Vi har derfor tatt et standpunkt om at vi ønsker å tilby mest villfanget fisk, og aller helst linefanget der det er mulig. Tett samarbeid med våre grossister og leverandører gjør at vi lykkes med det.

Fiskeriet knytter folk sammen og skaper minnerike matopplevelser gjennom å tilby verdens beste råvarer i en uformell og unik atmosfære. Våre ansatte har stor kunnskap og lidenskap for sjømat, og vi er stolte over å kunne viderefører en lang historie og tradisjon med fisk og sjømat på Youngstorget.

Fiskeriet ble en del av Insula-konsernet i juli 2015.

Org.nr. 990 246 750