Fiskeriet Sverige AB selger og markedsfører produkter til dagligvarehandelen, med både forbrukerpakkede produkter og et bredt utvalg av fersk fisk til butikkenes fiskedisker. Målet er å bli den kategoriledende merkevaren for sjømat i den svenske dagligvarehandelen.

Fiskeriet Sverige AB ble tidligere kalt Sjöboden allt i fisk AB, men skiftet navn i 2018. I 2019 ble selskapets første produkter lansert under merket Fiskeriet. 

Fiskeriet er eksperten som hjelper forbrukeren til å velge rett blant havets delikatesser, og merkevaren står for god mat fra havet gjennom hele livet. Bærekraft er svært viktig for Fiskeriet, der miljø og helse står helt sentralt for oss. Det er viktig at våre kunder alltid kan være trygge på at våre produkter kommer fra bærekraftige bestander og holder høyeste kvalitet, samt at den produseres på en bærekraftig måte med liten innvirkning på det ytre miljø. 

Gjennom Fiskeriet ønsker vi å få flere til å oppdage hvor variert, sunn og god mat fra havet kan være. Derfor tilbyr vi både fersk, frossen og ferdiglaget sjømat, sammen med kunnskap og inspirasjon som løfter matopplevelsen. Vi fokuserer på kunden, med tett kundesamarbeid og høy servicegrad.

Fiskeriet Sverige (da Sjöboden allt i fisk) ble en del av Insula-konsernet i januar 2017.

Org.nr. 556549-5727