Escamar Seafood Oy utvikler, produserer, markedsfører og selger ferske og foredlede fiskeprodukter til detaljhandel og storkjøkken.

Vårt prosessanlegg ligger i Kuopio, hvor det produseres både varm- og kaldrøkt, gravet og marinert laks, samt porsjonspakninger og fersk fisk.

Vår styrke er at vi har en svært effektiv produksjon av ferskt råstoff, som sikrer at kundene våre kan selge varer av ypperste kvalitet i butikkene hver dag.  Samtidig legger vi ned en betydelig innsats for å kunne tilby brukervennlige produkter som er enkle å tilberede.

Nesten 80 medarbeidere i Kuopio deler arbeidsglede gjennom felles lidenskap til fisk. Vi vet hva en ekte fiskopplevelse er og jobber hver dag for å sikre at vår kompetanse og kunnskap formidles til spisebordet.

I Helsingfors har vi administrasjons- og salgskontor med syv medarbeidere.

Historien til Escamar Seafood Oy starter i 1992, da under navnet Kuopion Kalatukku Oy. Navneendringen ble gjort etter at selskapet ble en del av Insula-konsernet i juni 2017.

Selskapet lanserte en ny familie med fisk og skalldyrprodukter med navnet SJØ våren 2019. Produktene i SJØ passer godt inn i dagens forbrukertrend, noe som fremhever enkelhet, helse og ansvar. Produktets råvarer kommer fra rent vann og produksjonen er basert på etiske verdier, ansvar og kunnskap av høyeste klasse.

Varemerket SJØ er vårt løfte om kvalitetsprodukter og respekt for opprinnelsen.

 Yritystunnus FI28341528