Amanda Seafoods A/S produserer og markedsfører et bredt sortiment av fiskepålegg, som vi med stolthet har levert til dansk dagligvare, storhusholdning og matindustri siden 1916 under varemerkene Amanda og Dronningen.

I 2019 overtok Amanda Seafoods de kjente varemerkene Bornholms og Glyngøre – begge bærer tittelen ”Leverandør til Det Kgl. Danske Hof”.

Selskapets ambisjon er å opprettholde sin posisjon som Danmarks ledende sjømatleverandør, og inspirere de danskene til å spise mye mer fisk. Med stor motivasjon, nysgjerrighet og fiskefaglig stolthet skaper vi det beste sjømatsortimentet i alle kategorier. 

Høy kvalitet, innovasjon og vekst er Amandas styrke og drivkraft.

Hos Amanda Seafoods ønsker ledelsen at alle medarbeiderne skal få være med å sette sitt preg på suksessen. Amanda er derfor den ideelle arbeidsplass for de som kan og vil, og som har utholdenhet og vilje til å vinne kundenes hjerter.

Amanda Seafoods ble i januar 2017 en del av Insula-konsernet. Et nytt og spennende kapittel, som har gitt tilgang til det ypperste innen sjømat i én samlet verdikjede.    

CVR 20007117