Våre selskaper

Velkommen til Insulas verden!
Vi foredler og selger sjømat i verdensklasse i alle nordiske land. Å besøke Insulas selskaper er derfor en sann reise gjennom nordiske sjømattradisjoner. Sammen produserer vi et hav av sjømatprodukter som gjør det enkelt å velge mat fra havet.
Her kan du lese mer om våre selskaper og hva de arbeider med.

  Insula Norge

  Hav og fjell

  Velkommen til Insula Norge. Vårt mål er å inspirere, hjelpe og legge til rette for økt konsum av alt det lekre, sunne og bærekraftige havet har å by på.

  Sjømatkonsernet Insula har sin opprinnelse i Norge, gjennom merkevarebedriften Lofotprodukt AS. I dag har vi sjømatselskaper som dekker hele verdikjeden i vår norske portefølje, fra råvaren tas opp av havet, til den anrettes til de fineste retter på bordet. Sammen ønsker vi å inspirere og legge til rette for økt konsum av sunn, god og bærekraftig sjømat fra våre havområder.

  I Norge står Insula bak blant annet merkevarene Lofoten, Frøya, Madam Bergen og Berggren.

  Insula Norge:


  Insulas hvitfiskenheter i Norge:

  Besøk Insula Norge

   Insula Sverige

   test

   Velkommen til Insula Sverige. Vår lidenskap og oppgave er å drive utviklingen av sjømatkategorien i Sverige. Det får vi til gjennom samarbeid med våre kunder, en bærekraftig og effektiv verdikjede, nye innovasjoner og inspirerende forbrukerkommunikasjon.

   Insula Sverige består av tre selskaper med kompletterende roller; Fiskeriet, Marenor og Lobster. Selskapene har som oppdrag å tilby det beste innen sine respektive områder. Sammen imøtekommer vi markedets behov for sjømat i Sverige, samtidig som organisasjonen gir oss spenst og kraft til å drive utvikling av morgendagens sjømatkonsum. 

   Fiskeriet er vår kategorikaptein, som har innovasjon og kommunikasjon i fokus. Marenor fyller rollene som produsent av foredlede produkter, og som kjedenes prefererte partner i utvikling av deres egne merkevarer. Og Lobsters rolle er å tilby B2B-markedet skreddersydde, treffsikre og effektive råvareløsninger.

   Insula Sverige:

   Besøk Insula Sverige

    Insula Finland

    Insula-FI-produktion

    Velkommen til Insula Finland. Vi utvikler, foredler, markedsfører og selger fersk fisk og foredlede fiskeprodukter til det finske dagligvare- og storhusholdningsmarkedet under varemerket SJØ.

    Insula Finland har sin fabrikk, Escamar Seafood, i Kuopio, mens administrasjonen vår sitter i Helsingfors. Vi benytter i hovedsak norsk laks og oppdrettet regnbueørret i vår produksjon.

    Hovedproduktene i vår SJØ-portefølje er varmrøkte og kaldrøkte fiskeprodukter, gravede og marinerte fiskeprodukter, porsjonspakket og fersk fisk. Produktene fremstilles etter tradisjonelle produksjonsmetoder, som for eksempel over åpen ild. Alle varmrøkte produkter røykes langsomt og forsiktig med ekte røyk. Mange som arbeider i fiskehandelen synes derfor at den flammestekte laksen fra Escamar er den beste på markedet.

    Insula Finland:

    Besøk Insula Finland

     Insula Danmark

     Insula Danmarks hjertekroge - to fiskekroge, der danner et hjerte

     Velkommen til Insula Danmark. Vår ambisjon er å være Danmarks ledende sjømatleverandør gjennom inspirasjon og utvikling av sunne og bæredyktige produkter til dagligvare- og storhusholdningsmarkedet. Vi produserer alt fra fersk fisk til hermetisk fiskepålegg. Kort sagt: Alt du behøver. Våre produkter markedsføres blant annet under merkevarene Glyngøre, Amanda, Bornholms, Dronningen og Elvira.

     Insula Danmark har både ferskfiskproduksjon, fryseproduksjon samt kjøle- og hermetikkproduksjon. Kort sagt dekker vi, sammen med de øvrige nordiske Insula-selskapene, hele verdikjeden fra hav til bord. Vi er tett på fisken og de ferske råvarene med fileteringsfabrikker i Hvide Sande og Hanstholm, hermetikkfabrikk i Frederikshavn samt torskeleverfabrikk på Island. 

     Insula Danmark:   

     Besøk Insula Danmark