Nyhetsarkiv
Pressekontakt Insula AS:
Ingrid Kristin Viken, Konserndirektør HR og Kommunikasjon
E-post: ingrid.kristin.viken@insula.no
Mobil: +47 971 19 749
Pressekontakt Insula AS:
Ingrid Kristin Viken, Konserndirektør HR og Kommunikasjon
E-post: ingrid.kristin.viken@insula.no
Mobil: +47 971 19 749
Lofotprodukt AS fortsetter satsningen på nye produkter og lanserer i disse dager Lofotgrill – supergode pølser laget med fisk!
Har du smakt på årets skrei? La deg inspirere med disse lekre oppskriftene fra mesterkokk Kristian Kolstad.
Ny forskning bekrefter at norsk oppdrettslaks er næringsrik mat som er knyttet til flere positive helseeffekter.
Ny forskning slår fast at norsk oppdrettslaks har et lavere klimaavtrykk enn animalske proteinkilder produsert i Europa.
Ved Insula Produksjons fabrikk på Leknes i Lofoten produseres det ukentlig i snitt 95 tonn sjømat. Nå jakter selskapet på lærlinger.
Norsk havbruk bruker mindre antibiotika enn noen annen animalsk proteinproduksjon.
8 av 10 norske barn spiser fisk sjeldnere enn helsemyndighetene anbefaler.
Lofotprodukt relanserer den populære Lofotkista - den perfekte gaven til en som har alt.
- At dette er ferdigmat er nesten ikke til å tro. Jeg ville blitt glad for å få servert denne fisken på restaurant. (Dagbladet 28.10.20)