Nyhetsarkiv
Pressekontakt Insula AS:
Kristel Pedersen, Direktør HR og Kommunikasjon
E-post: kristel.pedersen@insula.no
Mobil: +47 997 02 387
Pressekontakt Insula AS:
Kristel Pedersen, Direktør HR og Kommunikasjon
E-post: kristel.pedersen@insula.no
Mobil: +47 997 02 387
Norsk havbruk bruker mindre antibiotika enn noen annen animalsk proteinproduksjon.
8 av 10 norske barn spiser fisk sjeldnere enn helsemyndighetene anbefaler.
Lofotprodukt relanserer den populære Lofotkista - den perfekte gaven til en som har alt.
- At dette er ferdigmat er nesten ikke til å tro. Jeg ville blitt glad for å få servert denne fisken på restaurant. (Dagbladet 28.10.20)
Stadig flere velger bort sjømat til fordel for andre proteiner. Hvorfor er det egentlig slik, spør Insula i Norsk Sjømat 5/2020.
Sjømatnæringen vokser raskere enn alle andre næringer i Norge, og bidrar årlig med 80 mrd kroner i verdiskapning.
Sjømatnæringen blir oppfattet som den mest bærekraftige næringen i Norge.
Selv om arbeidsgivere og ansatte har både kommet og gått, har "ho Oddbjørg" i Havøysund holdt stand 50 år ved samme arbeidsplass.
Fiskemat-pioneren Lofoten tar opp kampen med kategorikjempene og vil utfordre de vel etablerte på smak i makrell-i-tomat-hylla.