Nyhetsarkiv
Pressekontakt Insula AS:
Ingrid Kristin Viken, Konserndirektør HR og Kommunikasjon
E-post: ingrid.kristin.viken@insula.no
Mobil: +47 971 19 749
Pressekontakt Insula AS:
Ingrid Kristin Viken, Konserndirektør HR og Kommunikasjon
E-post: ingrid.kristin.viken@insula.no
Mobil: +47 971 19 749
Insula har ansatt Jeanette Forsell for å styrke konsernets bærekraftsarbeid.
– med og uten MSC-sertifisering.
- Jeg deler prisen med mange gode kolleger i både Lofotprodukt og Insula, sier Sigvald Rist.
LOFOTEN gjør det enda enklere å erstatte rødt kjøtt med fisk når de nå lanserer kjøttdeig av laksekjøtt.
Ved Båtsfjordbruket er det dyktig lokal ungdom som sørger for at hjulene går rundt om sommeren.
Sammen med Sjømatbedriftene, slår Insula Norge et slag for fairplay i kjøledisken gjennom kutt i moms på sjømat.
Insula mener: Et langsiktig bærekraftig fiskeri er avhengig av en levende kystflåte.
- Et politisk kinderegg; økt foredlingsgrad i Norge, forbedret folkehelse og en betydelig reduksjon i klima- og miljøbelastningen uttaler...
Lofotprodukt feirer 1 million solgte bokser av Lofoten makrell i tomat.